Mobirise Website Builder

Sarah en Dolly

Wie ben ik

Bij dieren voel ik me op m'n best. Ze helpen me stilstaan en bewust worden van mijn eigen binnenwereld. Bij hen heb ik steeds rust en troost gevonden, onvoorwaardelijk. 

Na het overlijden van mijn moeder kampte ik jarenlang met een depressie en raakte in burn-out. Ik ging op zoek naar hulp maar miste iets in de gewone gesprekstherapie. Toen ik geen connectie meer had met mezelf en mijn gevoelens, brachten de paarden me weer terug naar mijn kern. Ook andere lichaamsgerichte sessies hielpen me in mijn helingsproces.

Zo besloot ik om mijn kinderdroom waar te maken en mijn passie voor mens en dier te combineren.

Mijn missie is om deze ervaring over te brengen naar anderen: terug in contact komen met (stukjes van) zichzelf.

Mobirise Website Builder

Opleiding

- Toegepaste Psychologie (Thomas More Hogeschool), 2017
- Horse Reflected Coach (I For Horse), 2022
- Loopbaancoach (Loopbaancentrum I For Grow), 2023

Geregeld volg ik een bijscholing of cursus om mijn interesses te verbreden en verdiepen. Thema's die ik reeds verkende: verbindende communicatie (te paard), hoogsensitiviteit, rouw te paard, slaap, paarden lezen... 
Daarnaast volg ik minstens maandelijks les om met de paarden te werken.

Ervaring

Mijn carrière begon als stagiaire op een psychiatrische dienst voor 65-plussers. Op deze afdeling komen mensen met allerlei moeilijkheden terecht (rouw, depressie, verslaving, psychose...). Met veel passie werd ik hier sociotherapeut/patiëntenbegeleider.

In 2022 schakelde ik naar het psychosociaal revalidatiecentrum en werd ik casemanager zorg van de activeringstrajecten. Met behulp van partners van VDAB worden mensen dmv stage en psychosociale ondersteuning begeleid op de voor hen moeilijke weg naar de arbeidsmarkt.

Anderhalf jaar later besloot ik terug dichter bij huis te gaan werken en werd ik woonbegeleider bij het Centrum Algemeen Welzijn (CAW). Hier help ik mensen in het versterken van hun woonvaardigheden en treed ik mee op als bemiddelaar bij dreigende uithuiszettingen. 

BTW BE0788.436.487 - Mieksebaan 152, 2960 Brecht
© 2023 - 2024 Sarah Daix - Alle rechten voorbehouden

AI Website Generator